NEW STEP BY STEP MAP FOR MAZAJ

New Step by Step Map For Mazaj

New Step by Step Map For Mazaj

Blog Article

با توجه به طب سنتی، هر فرد مزاج خاصی دارد که با نام طبع هم شناخته می‌شود؛ اما مزاج چیست؟ مزاج روشی پزشکی است که پزشکان قدیمی برای توصیف حالت‌ها و عملکرد بدن شرح داده‌اند.

بلغمی‌ها از لحاظ شخصیتی افرادی آرام و ثابت هستند و اعتماد به نفس بالا دارند؛ اما کمی ترسو و خجالتی به نظر می‌رسند.

برای افرادی با مزاج سرد و خشک، غذاهای با مزاج گرم و تر مناسب است. انجیر تازه، انگور، بادام زمینی، جیگر سیاه، توت سفید از جمله این غذاها هستند.

مصرف برنج سفید، قارچ، پیاز، بامیه، سبزیجات، زرشک، آلو، اسفناج، پرتقال و… نیز برای صفراوی‌ها مناسب است و مصرف مایعات هم باید بیشتر باشد. در مقابل، صفراوی‌ها بهتر است از مصرف برخی اقلام خوراکی پرهیز نمایند. برای مثال علی‌رغم اینکه توصیه به مصرف مایعات نمودیم، مصرف نوشیدنی‌های گازدار برای این افراد مضر است.

تأثیر مزاج روی جسم کاملا ثابت شده است. مزاج، طبع یا خلط برآیند تاثیر محیط و ارکان مادی هستی در یک گیاه، حیوان یا انسان است.

دربارهٔ مزاج‌های گرم و سرد، ابن سینا در قانون در طب می‌نویسد: مزاج‌ها را از ده راه می‌توان شناخت.

حالا که می‌دانید مزاج چیست شاید بپرسید که چطور می‌توان مزاج شناسی یا طبع بدن و مزاج را تشخیص داد؟ با لمس قسمتی از ساعد دست راست فرد، می‌توان طبع بدن او را تشخیص داد.

در ازدواج تطبیق نسبی مزاج دو طرف اهمیت دارد؛ به طوری که ازدواج یک گرم مزاج با یک سرد مزاج موجب مشکلاتی می‌شود. افراد دارای مزاج گرم عموما افرادی پرانرژی هستند و برعکس افراد با مزاج سرد کند و سست هستند.

نکته: برای حفظ تعادل بدن، بهتر است بین غذای طبع گرم و غذای طبع سرد تعادل برقرار کنیم تا از Mazaj خواص هر دو بهره‌مند شویم.

در طب سنتی دو نوع مزاج داریم که مفهوم کلی متفاوتی از هم دارند: مزاج ذاتی و مزاج ناشی از بیماری. مزاج ذاتی همان چیزی است که از بدو تولد همراه ماست؛ اما برخی از بیماری‌ها می‌توانند مزاج ما را تغییر دهند. به مزاج جدید مزاج ناشی از بیماری می‌گویند.

در مواردی لازم است تا طبع بدن شما به منظور کاهش یا افزایش وزن، درمان بیماری و… با کمک متخصص طب سنتی تعدیل شود‌. تست‌هایی نیز در این زمینه وجود دارند تا شما را به شناخت بهتری از ویژگی‌های بدنی‌تان برسانند. اکنون به بررسی اقسام مزاج می‌پردازیم.

برای تشخیص مزاج باید اول به خوبی انواع مزاج و ویژگی آن ها را بشناسیم و بعد می توان با توجه به ویژگی های ظاهری و رفتاری فرد، نوع مزاج آن را تشخیص دهیم.

فصل تابستان مزاجی گرم و خشک دارد. در این فصل، صفراوی مزاج‌ها باید بیشتر غذای سرد و تر بخورند.

راستی، برخی افراد در مورد مزاج صفراوی بلغمی هم صحبت می‌کنند؛ باید گفت با وجود اینکه هرکدام از این مزاج‌ها خصوصیات خاص خود را دارند، در برخی از موارد، شاید فرد ترکیبی از دو مزاج را باهم نشان دهد.

Report this page